Türkiye'nin mutfak kültürü, çok çeşitli lezzetlerle zengin bir palet sunar. Bu lezzetlerin belki…
Konserve üretimi, sebzelerin ve meyvelerin taze ve doğal bir şekilde uzun süre saklanabilmesi…
Günümüzde, şirketlerin başarılı olabilmesi için sürekli gelişime ve değişime ayak uydurması gerekmektedir. İşte…
Günümüzde gıda sektöründe başarılı olmak, zorlu rekabet koşulları ve değişen tüketici beklentileri karşısında…
Anadolu toprakları, köklü tarihi ve zengin kültürleriyle dolu bir coğrafya. Bu coğrafyanın en…
Turşu, sebzelerin ve bazen meyvelerin sirke, tuz ve baharatlarla fermantasyon yoluyla uzun süre…
Turşu, asırlardır farklı kültürlerde kullanılan ve farklı yöntemlerle hazırlanan, geleneksel ve popüler bir…
Gıda Üretiminde Sürdürülebilirlik: Zeytursan’ın Öncülüğü
Dünyamız iklim değişikliği ve kaynakların tükenmesi gibi ciddi…
Birçoğumuzun severek tükettiği hazır almanın yanı sıra evlerde de sıklıkla yapılan fermente gıda…
Peki bu turşular nasıl kurtarılır ya da nasıl daha uzun süre dayanması sağlanır?…
Mevsimi gelince tüm yıl afiyetle yenmek adına sebzeler manavlardan alınır, bahçelerden toplanır. Büyük…