Tarihçe
Dünden Bugüne Zeytursan
1983

Hikayemiz Başladı
1983
1984

Türkiye’nin Pastörize Edilmiş İlk Kavanoz Turşusunu Ürettik
1984
1994

Büyük Ölçekli Küresel Bir Fast-Food Zinciri İle İlk Sözleşme
1994
2006

Fabrika Üretim Alanımızı Genişlettik
2006
2010

Gemiç’te Yeni Fabrikamızın İnşaatı Başladı
2010
2010

tursu.com.tr Online Satışımıza Başladık
2010
2013

Ev Markasıyla Üretime Başladık
2013
2015

Üretim Kapasitemizi İki Katına Çıkardık
2015
2015

BPLAS, Zeytursan’ın Çoğunluk Hissesini Satın Aldı
2015
2016

Online Perakendeciler ile (Hepsiburada, Getir, N11) İşbirliğine Başlandı
2016
2018

Turşu Suyu Üretiminin Başlatılması (Katkısız veya Koruyucusuz)
2018
2023

Kurumsal Kimliğimizin Yenilenmesi (Zeytursan & Berrak – İç, Dış)
2023
2023

%100 Güneş Enerjisi İle Çalışan Bir Tesis Olduk
2023
2023

Zeytursan logosu yeniledik.
2023
2024

%100 Otomatik Salamura Karıştırma, Üretim ve Dolum Hattımızın Açılışı
2024