Geleneksel tarifleri, yüksek kaliteli üretim süreçleriyle birleştiriyoruz. Kalite anlayışımızın bir sonucu olarak;  üretim, hijyen, insan sağlığı ve çevre boyutlarını dikkate alarak, ürünlerimizi belli standartlarda sofralarınıza ulaştırıyoruz.

Bu standartlarımız; tüm dünyanın kabul ettiği doğru, sürdürülebilir ve doğal tarım uygulamalarının, kesin tariflerini belirleyen GLOBAL GAP kriterleri ile uyumludur.

İşlediğimiz sebzelerin birçoğunu, su tasarrufu sağlayan damla sulama tekniklerinin uygulandığı kendi bölgemizdeki tarlalardan temin ediyoruz.  Hormon kullanılmadan ve asgari miktarda ilaçlama yapılarak yetiştirilen sebzeleri, mevsiminde toplayarak,  tazeliklerini yitirmeden hijyenik şartlarda işliyoruz. .

Ürünlerimizin tarladan sofraya gelene kadar geçirdiği tüm aşamaları, izleme ve kontrol edebilme ayrıcalığına sahibiz. Mahsullerde zirai ilaç kalıntısı ve ağır metal taraması yapmakta, közlenmiş ürünlerde Akrilamid testi uygulamaktayız.

ISO 9001-2008 , BRC, IFS gıda sertifikalarına  ve Sosyal Sorumluluk Standardına (BSCI) sahip olan firmamız,   bu standartların sürekliliğini sürekli denetlemekteyiz.