1930’lu yıllarda zeytincilikle yola çıktığımızda, tek bir hedefimiz vardı:
Tarladaki ürünü, doğal ve sağlıklı yöntemlerle üreterek, sofranıza ulaştırmak.

Bu hedefimiz doğrultusunda, ilk günden itibaren, iyi tarım uygulamalarını destekliyoruz. Köy usulünce üretilen ve mevsiminde toplanan taze sebzeleri, en temiz şartlarda; turşulaştırarak, közleyerek veya ısıl işlem uygulayarak tüketiciye sunuyoruz.

HEDEFLER

  • Berrak markamızın, Türkiye’nin ve dünyanın en çok tercih ettiği marka haline gelmesini sağlamak ve istikrarlı büyümesini sürdürmek.

  • Geleneksel tarifleri yüksek kaliteli üretim süreçleriyle birleştirerek, her geçen gün ürün çeşitliliğimizi arttırmak.

  • İhracatı arttırmak ve geleneksel lezzetlerimizi dünya sofralarına taşımak.

  • Üretim yelpazesinin çeşidini,  ihraç imkanı olan mamullere doğru artırarak, ülkemizin sebze ve meyve yetiştiriciliğindeki eşsiz yerini, ihracatla değerlendirmek.

İLKELER

  • Tüm ilişkilerimizde; karşılıklı yarar sağlamak, iyi niyetle ve anlayışla yaklaşmak, yasalara ve ahlâk kurallarına uyarak dürüst çalışmak.

  • Müşterilerimizin beklentilerine, sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilen kaliteli ürünlerle karşılık vermek.

  • Ürünlerimize sahip çıkarak müşterilerimizin her adımda yanında olmak.

  • Türkiye ve dünya için, çevre koruma bilinciyle davranmak ve gelecek kuşaklara bu bilinci aktarmak.

0
YILINDAN BERİ
0
ALANDA
0 ton
ÜRETİM
0
ÜLKEYE İHRACAT

Markalarımız